Viranşehir Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Viranşehir Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hizmet İş Sendikası ile Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü imzaladı. Ek protokolle Viranşehir Belediyesi bünyesindeki kadrolu işçiler, geriye dönük 4 ay için 4 bin TL ve 2 ay için de biner TL ikramiye alacak.

13 Ekim 2022 - 09:34 - Güncelleme: 13 Ekim 2022 - 09:51

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Hizmet İş Sendikası Viranşehir Temsilcisi Reşit Direk arasında imzalanan, Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü ile işçilere ikramiye verilmesi yönünde karar alındı. Protokol kapsamında belediye bünyesindeki kadrolu işçilere temmuz, ağustos, eylül ve ekim ayları için tek seferde 4 bin TL, kasım ve aralık ayında ise 1 bin TL ikramiye verilecek.

 EKİNCİ: HER DAİM İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, imzaladıkları protokolle ilgili yaptığı açıklamada, her daim işçilerin yanında olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

  "Viranşehir Belediyemiz ile Hizmet-İş Sendikası arasında mesai arkadaşlarımızı kapsayan Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü’nü imzaladık. Belediyemizde çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimizi kapsayan sözleşmeye göre çalışanlarımıza Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim ayları için tek seferde 4000 TL, Kasım ve Aralık ayında ise 1000’er TL ikramiye verilmesini kararlaştırdık. İmzaladığımız Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü’nün her iki tarafa ve özellikle işçi ve emekçi kardeşlerimize ve değerli ailelerine hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...