Vali Ayhan, sorunların tespiti için sahaya tek başına indi

Vali Ayhan, sorunların tespiti için sahaya tek başına indi

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın, acil servislerin en yoğun olduğu 21.00 sıralarında kimseye haber vermeden tek başına Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittiği öğrenildi. Vali Ayhan'ın bu sessiz denetimlerinin diğer kamu kurumlarında da devam edeceği ve ardından aksaklıkların giderilmesi için girişimde bulunacağı anlaşıldı.

13 Haziran 2022 - 22:40 - Güncelleme: 14 Haziran 2022 - 11:34

"Sorunları tespit edip çözüm üreteceğiz" diyen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bu akşam sorunların tespiti için sahaya tek başına indi.

Kurum ziyaretleri, yaptığı incelemeler, halk ve yetkililerle sık sık buluşma gerçekleştirerek sorunların çözümünde hızlı adımlar atacağı ve köklü çözümler üreteceğine dair kamuoyunda umut oluşturan Vali Ayhan, bu akşam bu umudu bir adım daha öteye taşıdı.

Göreve geldiği ilk günden itibaren halkın arasına karışan Vali Ayhan, bu kez de halkın sorunlarını yerinde tespit etmek için tek başına habersiz denetimlere başladı. Vali Ayhan'ın, acillerin en yoğun olduğu 21.00 sıralarında kimseye haber vermeden tek başına Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittiği öğrenildi. Korumasız, tek başına ve habersiz gerçekleşen denetim nedeniyle o anlara dair hiçbir görüntü de alınamadı. 

Vali Ayhan'ın bu sessiz denetimlerinin diğer kamu kurumlarında da devam edeceği ve ardından aksaklıkların giderilmesi için girişimde bulunacağı anlaşıldı. 

Eğitim ve sağlık sorunlarında meclis kürsülerinde de adı geçen Şanlıurfa'nın bu tür denetimler ve beraberinde gelecek çözümler ile sorunları bertaraf edilmiş bir kent olarak anılması isteniyor. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda