Urfa Gıdacılar Sitesi’nde günlerdir elektrik yok

Urfa Gıdacılar Sitesi'nde günlerdir elektrik yok

Şanlıurfa'da ekonominin büyük çarklarından Gıdacılar Sitesi'nde günlerdir elektriklerin kesik olduğunu dile getiren Şanlıurfa İhtisas Gıda İmalatçılar Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik "Ürünlerimiz bozulacak" diyerek çözüm çağrısında bulundu

22 Temmuz 2021 - 01:00 - Güncelleme: 22 Temmuz 2021 - 07:49

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) bu kez elektriklerle beraber Şanlıurfa'nın can damarını da kesti.  

Ekonomik kalkınma ve istihdam düzeyinde diğer illerin gerisinde ve susuzluk nedeniyle her yıl başka illere mevsimlik işçi gönderen kent bir de üstüne elektrik kesintileriyle boğuşuyor. Çiftçilerin her yıl eylemlerine neden olan kesintiler bu kez üretim merkezi Gıdacılar Sitesi'ni vurdu. 2 gündür elektriklerin kesik olduğunu dile getiren Şanlıurfa İhtisas Gıda İmalatçılar Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik "Urfa'mızın üretimde can damarı olan Gıdacılar Sitesi'nde 2 gündür elektrikler yok. Aramadığım kurum yetkilileri, siyasetçi kalmadı. Ne yazık ki çözüm bulunamadı. Böyle giderse pazartesiye kadar elektriklerimiz olmayacak,üretilen ürünlerimiz bozulacak" diyerek soruna çözüm bulunmasını istedi.

Pandemi dolayısıyla üretim çarkının yavaşladığı dönemde yaşanan bu elektrik kesintisi çözümsüz kalırsa esnaf daha da zor duruma düşürecek.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda