Urfa’da sağlıkta şiddet! Sağlık çalışanı darp edildi

Urfa'da sağlıkta şiddet! Sağlık çalışanı darp edildi

Şanlıurfa’da bir hastanede görevli sağlık çalışanı hasta yakınları tarafından darp edildi. Şikayetçi olmak için gittiği karakoldan dönerken aynı kişilerce yolu kesilen sağlık çalışanı tekme tokat dövüldü, aracının camı kırıldı.

17 Ocak 2022 - 09:30 - Güncelleme: 17 Ocak 2022 - 11:21

Şanlıurfa'da yine bir sağlık çalışanı darp edildi. Olay, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yer alan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gece saatlerinde yaşandı. Çocuk Acil Servisine gelen bir hastaya damar yolu açarken çocuğun ağlamasına sinirlenen hasta yakını, hemşire Mustafa A.'ya tokat attı. Ardından Mustafa A.'ya çocuğun yanında bulunan diğer bir yakını saldırmaya başladı. Kavga, hastanenin güvenlik personeli ve polisin müdahalesiyle yatıştırıldı.

ŞİDDET ŞİKAYET SONRASI DA DEVAM ETTİ

Maruz kaldığı şiddet sonrası Mustafa A. şikayetçi olmak için hususi aracıyla Eyyübiye'deki polis merkezine gitti. İfade veren Mustafa A., kendisine saldıran kişilerden şikayetçi oldu. Ancak Mustafa A.'nın yolu kendisini takip eden hasta yakınları tarafından kesildi. Yine fiziksel şiddete maruz kalan sağlık çalışanı tekme tokat dövüldü,  aracının camları kırıldı.

Mustafa A. çalıştığı hastanede tedavi altına alındı. Sağlık çalışanının kolunda çatlak meydana geldiği öğrenilirken, dizlerinde de incinmeler olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...