Urfa’da jandarma personelleri törenle görev yerlerine uğurlandı

Urfa'da jandarma personelleri törenle görev yerlerine uğurlandı

Şanlıurfa’da yaşanan sel sonrası arama kurtarma ve temizlik çalışmalarına katılan yüzlerce jandarma komando ve korucu için tören düzenlendi. Jandarma personeli tarafından yapılan "komando andı"nın ardından personeller görev yerlerine uğurlandı.

21 Mart 2023 - 18:02 - Güncelleme: 21 Mart 2023 - 21:40

Şanlıurfa'da selin ardından arama kurtarma ve temizlik çalışmalarına katılan 2565 jandarma komando ve korucu, düzenlenen törenle görev yerlerine uğurlandı.

Kentte yaşanan sel felaketi nedeniyle taşan Karakoyun Deresi çevresindeki Mance ve Karakoyunlu mahallelerinde arama kurtarma ve çamurları temizleme çalışmalarına katılmak üzere 4 şehirden gelen jandarma komando personeli ve korucular destek verdi.

Haliliye İlçesine bağlı Süleymaniye Mahallesinde düzenlenen törende, görevlerini tamamlayan jandarma komando personeli ve korucular için uğurlama töreni düzenlendi.

Jandarma personelince yapılan "komando andı"nın ardından askerler ve korucular görev yerlerine uğurlandı.

Törene; Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Recep Yalçınkaya, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve vatandaşlar katılım sağladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda