Urfa’da işkenceci babanın yargılanmasına devam edildi

Urfa'da işkenceci babanın yargılanmasına devam edildi

Şanlıurfa'da, boşanma davası açan eşi ile yaşları 5 ve 9 arasında değişen 3 çocuğuna işkence yaptığı gerekçesiyle hakkında “Eziyet etme” suçundan iddianame hazırlanan Ramazan Çakmak’ın yargılanmasına devam edildi.

17 Eylül 2021 - 17:20 - Güncelleme: 17 Eylül 2021 - 20:12

Şanlıurfa'da, 16 Eylül 2020 tarihinde madde bağımlısı olduğu öne sürülen Ramazan Çakmak, 10 yıllık eşi Narin Çakmak'a şiddet uyguladı. Narin Çakmak olaydan 10 ay önce 4 çocuğuyla birlikte ailesinin yanına yerleşip, boşanma davası açtı. Bu olaydan birkaç gün sonra babalarının evinden çıkan 2’si kız, 3 çocuğun yüzünde morluk ve şişlikler olduğunu gören komşular, anne Narin Çakmak'ı aradı.

 

Eve gelen Narin Çakmak, polisi arayarak şikayette bulundu. Tedaviye alınan ve pedagog eşliğinde bilgilerine başvurulan çocuklar annelerine teslim edilirken, gözaltına alınan Ramazan Çakmak tutuklandı.

 

DURUŞMA ERTELENDİ



Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında 'eziyet etme' suçundan iddianame hazırlanan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Ramazan Çakmak, Şanlıurfa 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Başka bir dosyadan tutuklu bulunan sanık Ramazan Çakmak davanın 4’üncü duruşmasına Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Duruşmada anne ve çocukların avukatı Abdurrahman Ilık ile UCİM Şanlıurfa Gönüllü Avukatı Hatice Güzel Güven hazır bulundu.

 

Mahkeme heyeti, heyet başkanının izinde olması nedeniyle dosyadaki eksik hususların giderilmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...