Urfa’da esnaf tefecilere isyan etti! Vali takibe aldı

Urfa'da esnaf tefecilere isyan etti! Vali takibe aldı

Şanlıurfa'da tefecilere borcu nedeniyle mağdur olan esnaf isyan etti. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin olayı yakın takibe aldı.

19 Haziran 2021 - 00:00 - Güncelleme: 19 Haziran 2021 - 08:15

Bir çok kişinin canına ve yuvaların dağılmasına mal olan tefecilik Şanlıurfa'da bir esnafın daha hayatını kararttı.

Şanlıurfa'da tanınan ve sevilen esnaf Fuat B. tefeciler nedeniyle yaşadığı mağduriyeti bugün isyan ederek dile getirdi. 3 yıldır tefeciler nedeniyle ekmek alamaz hale geldiğini söyleyen esnaf Fuat B. "3 yıldır kanını emen 25 yıllık emeğimi yok eden, beni ekmek almaz hale getiren, tesisimi bile elimden aldıkları halde halen tuzak ve baskıları devam eden Ali S., Yaşar B., Selim B. tefecilerini savcılığa şikayet ediyorum. Bu dakikadan sonra benim ve ailen başına gelebilecek herşeyden bu üç kan emici sorumludur. Sayın valimiz ve sayın Süleyman soylu sesimi duysun. Savcılığa verilecek tüm tehdit mesajları belgeleri onlar da görsün" dedi.

Esnafın çağrısına Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in duyarsız kalmadığı ve olayı yakın takibe alıp bizzat ilgilendiği öğrenildi.

Vali Erin daha önce "Terör kadar toplumumuza zarar veren  tefecilikle de terörle mücadelede gösterdiğimiz kararlılıkla mücadele edeceğiz” demişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda