Urfa Barosu: Hukuki sürecin takipçisi olacağız

Urfa Barosu: Hukuki sürecin takipçisi olacağız

Şanlıurfa Barosu, 28 Mayıs’ta ikinci tur cumhurbaşkanı seçimi kutlamalarında hayatını kaybeden çocuk hakkında açıklama yaptı. Baro, konuya ilişkin bilgi sahibi olanların ivedilikle kolluk güçleri ile irtibata geçmesi çağrısı yaptı.

02 Haziran 2023 - 09:54 - Güncelleme: 02 Haziran 2023 - 09:57

Eyyübiye’de 28 Mayıs’ta ikinci turu düzenlenen cumhurbaşkanı seçimi kutlamaları sırasında havaya sıkılan bir merminin hedefi olduğu ileri sürülen Emirhan Gelgir isimli çocuk, dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Şanlıurfa Barosu, hem failin bulunması hem de çarpık silah kullanım kültürü ile mücadele konusunda, acılı ailenin yanında ve hukuki sürecin takipçisi olacaklarını duyurdu.

Baronun olaya dair açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“28 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası gerçekleştirilen kutlamalar sırasında başına yorgun mermi isabet eden 14 yaşındaki Emirhan Gelgir ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmiştir.

Emirhan’ı yaşamdan koparan silahı ateşleyen magandanın kimliği ise henüz belirlenememiştir. Konuya ilişkin bilgi sahibi olanların ivedilikle kolluk güçleri ile irtibata geçmesi çağrısında bulunuyor.

Tüm bu süreçte; hem failin bulunması hem de çarpık silah kullanım kültürü ile mücadele konusunda, acılı ailenin yanında ve hukuki sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız”.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda