Turizm Başkenti Şanlıurfa’ya yakışmayan görüntü

Turizm Başkenti Şanlıurfa'ya yakışmayan görüntü

‘Tarihin sıfır noktası’ olarak kabul edilen Göbeklitepe’de bulunan sunum salonunun yağmurların ardından sular içinde kalması 2023 yılı İslam Dünyası Turizm Başkenti Şanlıurfa’ya hiç yakışmadı. Salonun tavanından damlayan yağmur suları için görevliler plastik kaplarla önlem almaya çalıştı.

01 Şubat 2023 - 18:32 - Güncelleme: 01 Şubat 2023 - 20:37

 ‘Tarihin sıfır noktası’ olarak kabul edilen ve medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan Göbeklitepe Ören Yerine yerli ve yabancı turistler yaz kış gelmeye devam ediyor.

Ören yerinde ziyaretçilere yönelik, teknoloji destekli sunumların ve görsellerin yer aldığı salon da bulunuyor.  Her gün binlerce turistin görmeye geldiği tarihi mekanda bugün sunum salonundaki manzara ise tepki çekti.

Etkili olan yağmurların ardından salonun tavanından damlayan sular nedeniyle içerisi kısa sürede yağmur sularıyla doldu. Tavandan damlayan sular için görevliler plastik kaplar yerleştirdi.

2023 yılı İslam Dünyası Turizm Başkenti seçilen Şanlıurfa’ya yakışmayan görüntüleri sosyal medyadan paylaşan bir vatandaş, “Göbeklitepe’nin sunum salonundayız… Ve yağmur sularını görüyorsunuz…” diyerek tepkisini dile getirdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda