TDP Harran İlçe Başkanı Altundağ oldu

TDP Harran İlçe Başkanı Altundağ oldu

Türkiye Değişim Partisi, Harran ilçe başkanlığı ilk kongresini yaparak ilçe başkanını belirledi.

17 Temmuz 2021 - 16:40 - Güncelleme: 17 Temmuz 2021 - 16:47

Özel bir mekânda yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Kongreye İl başkanı Bahri Ağolday'ın konuşması ile başladı.  Tek liste halinde gidilen kongrede Harran İlçe Başkanlığına Mehmet Altundağ aday gösterildi.

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Bahri Ağolday oylama öncesi yaptığı konuşmada, “Türkiye Değişim Partisi Şanlıurfa teşkilatı olarak buradayız. Yarın Allah’ın izni ile Ankara’da olacağız. Değişim Urfa’da başlıyorsa, bu değişim tüm Türkiye’yi saracaktır. Şanlıurfa’da güzel bir değişim olacak” dedi.

Harran İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Altundağ’da yapılan kongre sonrasında yaptığı açıklamada, “İlk başta Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül beyefendi olmak üzere, İl Başkanımız Bahri Ağolday’a ve oy kullanan değerli üyelerimize bana bu görevi layık gördükleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Şanlıurfa iline, ilçemize layık olmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalardan sonra tek liste halinde seçime gidildi. Üyelerin kullandığı oylar ile Türkiye Değişim Partisi'nin Harran ilçe başkanlığı görevine Mehmet Altundağ seçilmiş oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...