TDP Haliliye ilçe başkanı belli oldu

TDP Haliliye ilçe başkanı belli oldu

Türkiye Değişim Partisi Haliliye ilçe başkanlığı ilk kongresini yaparak ilçe başkanını belirledi. Tek liste halinde gidilen kongrede Sedat Oğulday başkanlığa seçildi.

02 Temmuz 2021 - 20:20 - Güncelleme: 02 Temmuz 2021 - 21:40

Özel bir mekânda yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Kongreye İl başkanı Bahri Ağolday'ın konuşması ile başladı. Kongrede partinin ilçe başkanları tanıtıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede Haliliye İlçe Başkanlığına Sedat Oğolday aday gösterildi.

Türkiye Değişim Partisi İl başkanı Bahri Ağolday, oylama öncesi yaptığı konuşmada, “Türkiye Değişim Partisi Şanlıurfa teşkilatı olarak buğun buradayız yarın Allah’ın izni ile Ankara’da olacağız. Türkiye Değişim Partisi, Değişim Urfa’da başlıyorsa, Bu değişim tüm Türkiye’yi saracaktır. Şanlıurfa’da değişimi başlatmak için önce ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ayın 11 de de Eyyubiye İlçe Başkanlığı kongresini gerçekleştireceğiz. Şanlıurfa’da güzel bir değişim olacak. Urfalı hemşerilerimiz için çalışacağız. Urfa için değişim şarttır. Buraya kadar gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Haliliye İlçe Başkanlığına Sedat Oğolday da yapılan kongre sonrasında yaptığı açıklamada, “İlk Başta Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül beyefendi olmak üzere, İl Başkanımız Bahri Ağolday’a ve oy kullanan değerli üyelerimize bana bu görevi layık gördükleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Şanlıurfa iline, ilçemize layık olmaya çalışacağız. Ülkemizin, ilimizin sıkıntılarını biliyoruz. Halkımızdan destek istiyoruz. İnşallah bize verdikleri destek ile elimizden gelen tüm gayret ve çaba ile halkımıza hizmet edeceğiz. Bu kapsamda buraya kadar gelen tüm değerli üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Kongremizin ülkemize, halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye ifade etti.

Yapılan konuşmalardan sonra tek liste halinde seçime gidildi. Üyelerin kullandığı oylar ile Türkiye Değişim Partisi'nin Haliliye ilçe başkanlığı görevine Sedat Oğolday seçildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...