Tatlıses’ten 12 yıl sonra bir ilk! 2 saatte tükendi

Tatlıses'ten 12 yıl sonra bir ilk! 2 saatte tükendi

12 yıl aradan sonra konser verecek olan Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, hayranlarıyla bir araya gelecek. Tatlıses’in Kuruçeşme’de vereceği konserin biletleri satışa sunulduğu andan itibaren 2 saat içerisinde tükendi.

16 Eylül 2021 - 09:20 - Güncelleme: 16 Eylül 2021 - 09:27

2011'de "İbo Show" programının çekimlerini bitirdikten sonra 5 kişinin silahlı saldırısına uğrayan İbrahim Tatlıses, başından vurularak ağır yaralanmıştı. Uzun süre tedavi gördükten sonra tekrar program yapmaya başlayan Tatlıses, uzun bir aradan sonra konser vererek 23 Eylül’de Kuruçeşme’de hayranlarıyla buluşacak. Usta sanatçının vereceği konserin biletleri ise 2 saat içerisinde tükendi.

3 GÜN ÜST ÜSTE İBO RÜZGARI ESECEK

23 Eylül’de Kuruçeşme’de başlayacak olan konserde hayranlarıyla buluşacak olan İbrahim Tatlıses, satışa sunduğu biletleri 2 saat içerisinde tükendi. Tatlıses, tek gala olan Kuruçeşme Açıkhava konserini yoğun istek üzerine iki gün daha uzattı. İbrahim Tatlıses, üç gün üst üste Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alacak. Poll Production organizasyonu ile Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle buluşacak olan Tatlıses hayranları, imparator ve şarkılarıyla hasret giderecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...