Sportmenliğe aykırı hareketlerinden PFDK’ya sevk edildiler

Sportmenliğe aykırı hareketlerinden PFDK'ya sevk edildiler

Şanlıurfaspor’da kulüp antrenörü Aytekin Kıran ve futbolcu Mücahit Atalay, Anagold 24Erzincanspor müsabakasında sportmenliğe aykırı davranışları nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

30 Mart 2022 - 10:54 - Güncelleme: 30 Mart 2022 - 11:34

Şanlıurfaspor’un ligin 31. haftasında Anagold 24Erzincanspor’a 2-1 mağlup olduğu maçta, kulüp antrenörü Aytekin Kıran ve futbolcusu Mücahit Atalay sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sevk edildi.

TFF’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Şanlıurfaspor Kulübü antrenörü Aytekin Kıran'ın 26.03.2022 tarihinde oynanan ANAGOLD 24Erzincanspor-Şanlıurfaspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki ‘talimatlara aykırı hareketi’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1-e maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, ve aynı Şanlıurfaspor Kulübü futbolcusu Mücahit Atalay'ın aynı müsabakadaki ‘sportmenliğe aykırı hareketleri’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 27.03.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir”.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...