SMA hastası olan minik Alara için zaman daralıyor

SMA hastası olan minik Alara için zaman daralıyor

SMA hastası olan minik Alara için zaman daralıyor. Alara’nın bir an önce tedavi edilmesi gerekiyor. Yardım feryadını yükselten Alara’nın anne ve babası herkesin kendi seslerini duymalarını istiyor.

26 Nisan 2021 - 11:33

Alara Şahbaz 2 yaşında ve SMA hastası. Aile bebeklerinin yaşama tutunması için Türkiye ve uluslararası çapta yardım kampanyası başlattı. Bu kampanyalar sayesinde Alara bebeğin tedavisi için gerekli olan 1 Milyon 800 bin Euro’nun yaklaşık %60 gibi bir kısmını topladı. Tedavi ücretinin kalan %40 kısmı bulunabilirse aile çocuklarını tedavi edebilecek.

Kederli anne – baba kızları için zamanın daraldığını belirtirken Ramazan ayında bağışlanacak olan Zekât ve Fitrelerin kızlarına verilmesi çağrısında bulundu.

Hayırların ayı Ramazan da bizi mutlu edin

Kızının tedavisi için çırpınan baba Ersel Şahbaz, “Hayır ve bereketin ayı olan Ramazan ayındayız. Ramazan ayı insanların yüzlerini güldüren bir aydır. Bebeğimizin tedavi için iki yıldır kendi yaşamımızı unuttuk, iki yıldır yüzümüz gülmüyor. Eksik miktarın tamamlanması ile ancak bizim yüzümüz gülebilir. Ramazan ayında fitre ve zekâtların Alara’ya yönlendirilmesi ile Alara’yı birlikte kurtarabiliriz.” dedi.

Alara’nın Annesi Güler Şahbaz ise “İki yıldır kızımın iyileşmesi için mücadele ediyoruz. Derdimize paydaş olan herkese teşekkür ediyorum. Alara Artık sadece bizim kızımız değil, Hepinizin evladı oldu. Zamanımız çok daraldı beni en çok anneler anlar. Kızım elimden kayıp gitmesini istemiyorum. Kimin elinden karınca kararınca ne geliyorsa desteklemelerini istiyorum ” dedi.

Alara bebek için açılan sitede Alara bebeğe yardım edebilirsiniz.

http://www.smaalarayaumutol.com

instagram: @alarayaumutol

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...