Siverek’te tekstil fabrikası törenle hizmete girdi

Siverek'te tekstil fabrikası törenle hizmete girdi

Siverek’te 220 kişinin istihdam edileceği tekstil fabrikasının açılışı Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

28 Eylül 2022 - 18:02 - Güncelleme: 28 Eylül 2022 - 19:11

Siverek’te yaklaşık 8 dönüm alan üzerinde temeli atılan tekstil fabrikasının açılışı törenle gerçekleştirildi.

Törene Şanlıurfa AK Parti Milletvekili, MKYK Üyesi ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ilgililer katıldı.

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Gülpınar yaptığı açılış konuşmasında yatırımın, Siverek ve bölge için önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

 “Dünyanın ekonomik çalkantılarla geçirdiği bir süreçte istihdama küçük büyük demeden katkı sağlayan herkes bizim başımızın tacıdır. Siverek için hiçte küçümsenecek bir yatırım değil. Çok büyük bir adım ve bunun devamı gelecek inşallah. Çünkü artık Onur Bey'de bizden biri oldu biz fahri değil, gerçek Siverekli olarak kabul ediyoruz. Bölgeye şehrimize yaptığı yatırımlardan dolayı da kendisine minnettarız. Çünkü işsizliğin diğer bölgelere göre daha fazla olduğu ve genç nüfusun daha fazla olduğu bir yerde böylesine yatırımlar çok büyük önem arz ediyor. Biz desteği, teşviki başından beri olduğu bundan sonra da kendisine sağlamaya devam edeceğiz. Bu memleket için bir taş üstüne taş koyanın, Allah eksikliğini vermesin, sayılarını artırsın''.

ÇAKMAK: YATIRIMCIYI TEŞVİK EDEN ÇALIŞMALAR YÜRÜTMEKTEYİZ

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, törende yaptığı açılış konuşmasında böyle bir yatırımın ilçede 220 ailenin ekmek kazanmasına fayda sağlayacağına belirterek şu ifadelerini kullandı:

“Özellikle organize sanayi bölgemizde parsel tahsisi söz konusu umarım Onur Bey en kısa zamanda orada bulunan fabrika temellerini de atacağını biliyoruz. Siverek Belediyesi olarak 2 tekstil fabrikamızın temellerini atmış bulunmaktayız. Özellikle yerli ve yabancı yatırımcıları Siverek'e olan ilgi ve alakasının artması ile ilgili ciddi anlamda yatırımcıyı teşvik eden çalışmalar yürütmekteyiz. Bizlerde bu minvalde elimizden geldiğince yapabildiğimiz tüm imkânları yatırımcılarımıza kolaylık sağlayarak memlekete katkı sunmalarını sağlıyoruz. Ben tekrardan katkısı olan ve böylesi bir yatırımı memleketimize kazandıran iş insanımıza teşekkür ediyorum''.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda