Sarı yeşilli ekibe ceza yağdı

Sarı yeşilli ekibe ceza yağdı

PFDK tarafından Şanlıurfaspor’a çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle para cezası, rakip takım oyuncusuna ve müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle de futbolcu Behlül Aydın’a 6 maçtan men ve para cezası verildi.

28 Ocak 2022 - 12:08 - Güncelleme: 28 Ocak 2022 - 12:30

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlırfaspor’a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) ceza üstüne ceza geldi.

Ligde geçen hafta oynanan Şanlıurfaspor- Eskişehirspor karşılaşmasında Sinan Kurumuş ve Behlül Aydın attığı golle 2-0 galip gelmişti. Maçtan sonra yaşanan olaylardan dolayı TFF, Şanlıurfaspor’u disiplin kuruluna sevk etti.

Sarı yeşilli ekip ligde haftalar sonra kazandı ama maçtaki kötü tezahürat ve Behlül Aydın’ın rakip takım oyuncusuna ve müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle ceza verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şanlıurfaspor Kulübünün 22.01.2022 tarihinde oynanan Şanlıurfaspor-Eskişehirspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4.000.-TL Para Cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Şanlıurfaspor Kulübünün, müsabakada özel güvenlik görevlisi görevlendirilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 8.000.-TL Para Cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Şanlıurfaspor Kulübü sporcusu Behlül Aydın'ın, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 Resmi Müsabakadan Men ve 3.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Şanlıurfaspor Kulübü sporcusu Behlül Aydın'ın, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 Resmi Müsabakadan Men ve 3.000.-TL Para Cezası ile cezalandırılmasına karar verildi”.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...