ŞANVAK Yönetim Kurulu ASTOR’da toplandı

ŞANVAK Yönetim Kurulu ASTOR’da toplandı

Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu Başkan E. Korgeneral Mustafa Kemal ALATAŞ Başkanlığında ASTOR Mekanik Fabrikasında toplandı.

28 Ağustos 2021 - 12:24

Başkan Alataş konu ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi.

"Yönetim Kurulu üyemiz Feridun Geçgel'in davetleri üzerine ŞANVAK rutin aylık toplantısını ASTOR Mekanik Fabrikasına gerçekleştirdi.

ŞANVAK Yönetim Kurulumuz bir araya gelerek hem hasret giderip hem de yapılacak iş ve işlemler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Toplantıda geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize burs verilmesine karar alınmış ve yapılacak diğer işler hakkında yol haritası çizilmiştir.

Daha sonra; açılışı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile gerçekleşen Türkiye'nin ve Avrupa'nın tek çatı altında en büyük transformatör üretim tesisi olan ASTOR’ transformatör fabrikasında gezinti düzenlenmiştir.

Böyle bir tesisi ülkemize kazandıran Yönetim Kurulu Başkanlığını Feridun Geçgel'in yaptığı çok sayıda insana aş ve işveren ASTOR ile Şanlıurfalılar olarak gurur duyduk. Ülkemize yapacakları katma değerlerden dolayı ŞANVAK Yönetim Kurulu olarak teşekkür eder başarılarının devamını dileriz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda