Şanlıurfaspor ve rakibi PFDK’ye sevk edildi

Şanlıurfaspor ve rakibi PFDK'ye sevk edildi

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Şanlıurfaspor ile Tarsus İdman Yurdu arasında oynanan olaylı maçın ardında her iki kulüp PFDK’ye sevk edildi.

28 Eylül 2022 - 10:04 - Güncelleme: 28 Eylül 2022 - 11:57

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta ligin 6. haftasında Tarsus İdman Yurdu ile Şanlıurfaspor arasında oynanan karşılaşma sonrasında olaylar çıkmıştı. Her iki kulüp Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Şanlıurfaspor, "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ye sevk edildi.

Ev sahibi Tarsus İdman Yurdu da "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca, "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca ve "usulsüz seyirci alınması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ye sevk edildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...