Şanlıurfaspor’un yeni teknik direktörü belli oldu

Şanlıurfaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Şanlıurfaspor’da yolların ayrıldığı Ali Tandoğan’ın yerine Hakan Yılmaz geldi.

28 Aralık 2021 - 16:52 - Güncelleme: 28 Aralık 2021 - 16:56

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor’un yeni teknik direktörü belli oldu.

Şanlıurfaspor yönetimi, kasım ortasında anlaştığı Ali Tandoğan'la ligde alınan kötü sonuçların ardından yollarını dün ayırmıştı. Yönetim, bu sezon takımı çalıştıracak dördüncü teknik adam olarak Hakan Yılmaz ile anlaştı.

Hakan Yılmaz, bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Bayburt Özel İdarespor’u çalıştırdı. Yılmaz’ın kısa süre içinde kente gelerek resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

BU SEZONDAKİ 4. TEKNİK ADAM

Şanlıurfaspor, lige teknik direktör Gürses Kılıç’la başladı. Kılıç’la kısa süre sonra yolları ayıran sarı yeşilli ekipte yönetim daha sonra Serdar Bozkurt ile anlaşmaya vardı. Serdar Bozkurt'la da istediği sonuçları alamayan yönetim, bu kez takımın başına kasım ortasında daha önce de kulüpte görev alan Ali Tandoğan’ı getirdi. Ancak Şanlıurfaspor, Ali Tandoğan’la da başarılı bir çıkış yakalayamadı. Sarı yeşilli ekip, Tandoğan yönetiminde çıktığı 7 karşılaşmadan galibiyet elde edemedi. Urfaspor, Tandoğan ile 4 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Şanlıurfaspor, zirve yarışından her hafta adım adım uzaklaştı. Şanlıurfaspor, ligin ilk yarısını 23 puanla 10. sırada tamamladı. Bu sonuçların ardından yönetim, Tandoğan ile de yolları ayırma kararı aldı.

HAKAN YILMAZ’IN KARNESİ

Hakan Yılmaz, 2010 yılında Çankırı Belediyespor’da teknik direktörlük görevine başladı. Çankırı Belediyespor’da 4 sezon görev yapan Yılmaz, 2021-2022 sezonunda Bayburt Özel İdarespor’u çalıştırdı. Yılmaz ile 16 karşılaşmaya çıkan Bayburt temsilcisi takım, 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 de mağlubiyet aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...