Şanlıurfaspor taraftarlarından çağrı!

Şanlıurfaspor taraftarlarından çağrı!

Şanlıurfaspor taraftarları, şehrin önde gelen isimlerine çağrıda bulunarak, hafta sonu oynanacak Ergene Velimeşe maçında takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.

06 Mayıs 2021 - 11:40 - Güncelleme: 06 Mayıs 2021 - 12:29

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta cumartesi günü oynanacak maçlarla sezon sona erecek. Manisa FK’nın şampiyonluğunu ilan ettiği ve Sancaktepe ile Hacettepe’nin küme  düştüğü ligde, 3. Lig'e düşecek son takım ise bu karşılaşmaların ardından belli olacak. Şuanda küme düşmeye en yakın takım Gümüşhanespor görünse de Ergene Velimeşespor, İnegölspor, Şanlıurfaspor, Niğde Anadolu FK ve Zonguldak Kömürspor’un da ligden düşme tehlikesi bulunuyor.

ŞANLIURFASPOR ZORLU DEPLASMANDA

Şanlıurfaspor, ligin son haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Ergene Velimeşespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sahasında son maçta Niğde Anadolu ile golsüz berabere kalan Sarı-Yeşilli ekip, Tekirdağ deplasmanından puan yada puanlar alırsa ligde kalmayı garantileyecek. Eğer aksi bir sonuç olursa rakiplerin alacağı sonuçlara bakılacak.

TARAFTARDAN ÇAĞRI

Şanlıurfaspor taraftarları, şehrin önde gelen isimlerine çağrıda bulunarak, hafta sonu oynanacak Ergene Velimeşe maçında takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan taraftarlar, “Bugün değilse ne zaman?” diyerek, yetkililere şu çağrıda bulundular:

“Ergene Velimeşe Spor Kulübü Şanlıurfaspor karşılaşması 08.05.2021 tarihinde 15.00 saatte oynanacak karşılaşmaya Sayın Valimiz Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanlarımız, kıymetli Şanlıurfa Milletvekillerimiz bu zorlu 90 dakikaya siz değerli siyasilerimizi davet ediyoruz. Bizler için önemli olan Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfaspor’a gönül vermiş taraftarları ilgilendiren mevcut pandemi koşullarından dolayı deplasman yapamadığımız günlerde, takımımız deplasmanda sahipsiz kalmasın. Bu kritik müsabakada sizleri orada stadyumda görmek istiyoruz.

Şehrin tek marka değeri olan ve yıllardır alt liglerde şanıyla, şerefiyle, misafirperver taraftarı ile Doğu’nun güzide takımı Şanlıurfaspor’u böyle zorlu bir günde lütfen yalnız bırakmayalım.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...