Şanlıurfaspor, Gümüşhanespor maçına kilitlendi

Şanlıurfaspor, Gümüşhanespor maçına kilitlendi

Ligde kalmak için ter döken Şanlıurfaspor, Gümüşhanespor maçına kilitlendi. Ligde kalabilmek adına her iki takım açısından da çok büyük önem taşıyan karşılaşma, adeta final maçı gibi görünüyor.

24 Mart 2021 - 08:40 - Güncelleme: 24 Mart 2021 - 09:09

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta küme düşmemek için mücadele veren Şanlıurfaspor, ligin 30’uncu haftasında kendisi gibi ligde kalmak için ter döken Gümüşhanespor ile bugün saat 14.00’te karşı karşıya gelecek. 3 maçta 7 puan toplayan Sarı-Yeşilli ekip, bugün oynanacağı maçı da kazanmakta kararlı görünüyor.

 

HAZIRLIKLARINI TRABZON’DA TAMAMLADI

Sarı- yeşilli ekip, Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Trabzon Özkan Sümer Spor Tesisleri’nde yaptığı ter idmanı ile tamamladı. İdmana ısınma, açma ve germe hareketleriyle başlayan ekip, son olarak taktiksel çalışmalarla antrenmanı bitirdi. Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde yapılan idman, yaklaşık 1 saat sürdü. Yapılan antrenmanın ardından Gümüşhane’ye karayolu ile giden ekip, otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Kılıç, yaptığı açıklamada, Gümüşhane maçına çok iyi hazırlandıklarını ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Bu arada karşılaşmada kart cezalısı durumunda buluna Galip Güzel forma giyemeyecek.

BİHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...