Şanlıurfaspor’dan olaylı maç sonrası açıklama!

Şanlıurfaspor'dan olaylı maç sonrası açıklama!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'un 6'ncı haftasında Tarsus İdman Yurdu Şanlıurfaspor arasında oynanan karşılaşma sonrası olaylar çıktı. Şanlıurfaspor’dan yaşanan olaylara ilişkin açıklama geldi.

26 Eylül 2022 - 09:00 - Güncelleme: 26 Eylül 2022 - 09:15

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’un 6. haftasında Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu’nun konuğu oldu.

Tarsus İlçe Stadı’ndan oynanan karşılaşma atılan karşılıklı gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlanırken, maç sonrası gerginlik yaşandı.

Oynanan karşılaşma ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili Şanlıurfaspor Kulübünden açıklama geldi. Sosyal medyada yer alan ‘silah sıkıldı’ iddiaların gerçeği yansıtmadığının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Şanlıurfasporumuzun bugünkü Tarsus İdman Yurdu karşılaşması ve sonrasında taraftarımıza yönelik hiçbir şekilde tasvip etmediğimiz centilmenlik dışı olaylar yaşanmıştır. taraftarlarımızın sağduyulu hareketi ve özellikle emniyet teşkilatımızın hassasiyeti ile olaylar büyümeden engellenmiştir.

Olaylar sırasında silah sesini andıran olaylara polisimiz müdahale etmiş ve maytaplar ele geçirilmiştir. Bu hususla ilgili de bazı sosyal medya paylaşımlarında yer alan silah sıkıldığına dair iddiaları gerçeği yansıtmamakta olup, gece geç saatlere kadar görevi başındaki hassasiyetlerinden dolayı Mersin İl Emniyet Müdürümüze, Tarsus İlçe Emniyet Müdürümüze ve tüm polis teşkilatımıza teşekkür ederiz.

Takım kadromuz ve taraftarımız açıklamanın duyurulduğu an itibariyle Şanlıurfa’ya doğru seyir halindedir. Kamuoyuna duyurulur.”

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...