Şanlıurfaspor’a Süper Lig’den takviye

Şanlıurfaspor'a Süper Lig'den takviye

Şanlıurfaspor, Galatasaray’dan Ferhan Evren ve Hatayspor’dan Samed Karakoç ile prensipte anlaşma sağladı.

18 Temmuz 2021 - 10:20 - Güncelleme: 18 Temmuz 2021 - 11:15

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, yeni sezon transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-Yeşilli yönetim, bu kez Süper Lig ekipleri Galatasaray ve Hatayspor’dan iki futbolcuyla anlaşma sağladı. Şanlıurfaspor’dan yapılan açıklamada, Galatasaray’dan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Ferhan Evren ve Hatayspor’dan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Samed Karakoç ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

 

GÜNEŞ’E TEŞEKKÜR EDİLDİ

Şanlıurfaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Galatasaray'dan Ferhan Evren ile prensipte anlaşma sağladık. Önümüzdeki günlerde sözleşmemizi imzalamış olacağız. Transferimizde bizlere desteğini esirgemeyen Galatasaray A.Ş. eski Yönetim Kurulu Üyesi Maruf Güneş’e teşekkür ederiz” denildi.

AYDINLIK DEVREYE GİRDİ

Bu arada Hatayspor’dan anlaşmaya varılan Samed Karakoç transferinde ise CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’ın katkısının bulunduğu bildirildi. Sarı-Yeşilli kulüpten bu transfere ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Hatayspor'dan Samed Karakoç ile prensipte anlaşma sağladık. Önümüzdeki günlerde sözleşmemizi imzalamış olacağız. Transferimizde bizlere desteğini esirgemeyen CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’a teşekkür ederiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...