Şanlıurfa Şehir Hastanesi ihaleye çıkacak

Şanlıurfa Şehir Hastanesi ihaleye çıkacak

Yıllardır yapımı beklenen Şanlıurfa Şehir Hastanesi Projesi için son toplantının yapıldığını duyuran Urfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.M. Emre Erkuş "En kısa zamanda ihale sürecine geçilecek olup Şehir Hastanemizin inşaatına başlanacaktır" dedi.

19 Kasım 2020 - 22:20 - Güncelleme: 19 Kasım 2020 - 22:53

Sağlık Bakanlığı'nda Şanlıurfa'da yapılacak olan Şehir Hastanesi için toplantı yapıldı.

Kentin sağlık yükünü büyük ölçüde azaltacağını düşünülen ve yıllardır yapımı beklenen Şanlıurfa Şehir Hastanesi son kez toplantı ile masaya yatırıldı. Bakanlık tarafından kentte yapılacak olan 1700 yataklı Şehir Hastanesinin proje, tadilat, revizyon ve tüm tıbbi hizmet alanlarının düzenlenmesi ile ilgili olarak Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.M. Emre Erkuş, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Ahmet Kara, Destek Hizmetleri Başkanı Halil Beyazkendir, Sağlık Bakanlığı'na bağlı genel müdürlüklerin yöneticileri ve daire başkanlarının katılımının sağlandığı toplantı gerçekleştirildi. 

Konuya dair açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.M. Erkuş projenin ihaleye çıkacağını duyurarak "İl Sağlık Müdürlüğü olarak toplantıda ilimiz için büyük önem arz eden özellikli tıbbi hizmetler başta olmak üzere acil servis, yataklı servisler, yoğun bakımlar, ameliyathane hizmetleri ve görüntüleme hizmetlerinin planlanması noktasında ilimizin önümüzdeki yıllardaki ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak hazırlamış olduğumuz planları bakanlığımız yöneticilerine sunup fikirlerimizi beyan ettik. Yapılmasını istediğimiz değişikliklerle beraber yeniden revize edilecek olan projenin hazırlanması ile en kısa zamanda ihale sürecine geçilecek olup Şehir Hastanemizin inşaatına başlanacaktır. Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda