Şanlıurfa’da hafta sonu yasak var mı?

Şanlıurfa'da hafta sonu yasak var mı?

Koronavirüs salgınına dair yeni tedbir kararları alınırken, bir süredir hafta sonu yasaklarında muaf olan Şanlıurfa'da hafta sonu yasak olacak mı? İşte kentte merak edilen sorunun yanıtı...

15 Nisan 2021 - 23:40 - Güncelleme: 15 Nisan 2021 - 23:42

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde hala mücadele edilen koronavirüs salgınına dair kabine toplantısının ardından yeni kararlar alındı. Şanlıurfa'da yaşayanlar da aynı zamanda yüksek riskli iller grubuna giren kentteki yasak durumunu merak ediyor. 

Ülkemizde Ramazan ayının ilk iki haftasında kısmi kapanma kararı alındı. Buna göre risk durumu haritasında renk ayrımı olmaksızın tüm yurtta hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Buna göre Şanlıurfa'da yaşayanların cuma günleri saat 19.00'dan itibaren cumartesi ve pazar günleri de dahil sokağa çıkması yasak. Haftasonları market, bakkal, manav, kasaplar ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek.

İhtiyaçların karşılanması için de 65 yaş ve üzeri ile 18 yaş altında bulunanlar hariç kişiler; eve en yakın esnafa giderek ihtiyaçları için alabilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda