Peker’in videolarında bahsettiği Öncel konuştu

Peker'in videolarında bahsettiği Öncel konuştu

Sedat Peker’in paylaştığı videolarda bahsettiği Şanlıurfalı Feridun Öncel sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Peker'in "Başkan" diyerek videolarında bahsettiği Öncel, isim vermeden bazı kişilere sitem etti.

16 Haziran 2021 - 13:40 - Güncelleme: 16 Haziran 2021 - 16:39

Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker’in çektiği videolarla ortaya attığı iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in, videolarında bahsettiği Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Öncel, yaşanılanların ardından şu açıklamayı yaptı: 

 “SUS FERİDUN SENİ DE BİZİ DE GÖTÜRÜRLER DEDİN BENİ HALA GÖTÜRÜYORLAR ABİ”

“Biz 5 kişi 1985’te (...) konuşuyorduk Gündem Düzen... Yerinizden Yeninizden korktunuz. Ben TEK başına mücadeleye girdim. Abidir Kardeştir Doğrudur dedim. Eğri olan yollardır dedim. Bugün belli oldu eğri olan yollar değilmiş Abi Kardeş dediklerimizmiş.

“SUS” Feridun Seni de Bizi de götürürler dedin !!

Beni hala götürüyorlar ABİ Şimdi vicdanın rahat mı?

Sıra Sana geldiğinde Ben Senin için susmayacağım. Dünkü doğrularım bugünde yön değiştirmedi. Alsalarda Vursalarda Doğru bildiğim yolda yola devam edeceğim.

Çiğ yemedim ki karnım ağrısında eğileyim. Siz istiyorsunuz ki Ben Dostlarımı satayım. Peki, size uyup ta SİZ den başlarsam satmaya... KORKMAYIN Korkmayın Sakiinn... Düşmanlarım dâhil, Dost görünümlü dostlarım ve Gerçek Dostlarım bilir ki Zulmettiğiniz zamanlar dâhil SATMADIM.

Ben Adam Satmadım Satmam Adam sıfatınızla rahat olabilirsiniz. Yaşasın Devlet Yıkılsın Düzen. Savaşımız Vurguncu Düzenedir Düzene Diye Bu Yaşa Geldik YAŞA TECRÜBEYE SAYGI DUYACAKSINIZ .”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda