Özyavuz: "Hizmetleri hemşerilerimizle buluşturuyoruz"

Özyavuz: "Hizmetleri hemşerilerimizle buluşturuyoruz"

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, sahada ekiplerin yürüttüğü çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Özyavuz, yaptıkları hizmetleri vatandaşlarla buluşturduklarını kaydetti.

21 Eylül 2021 - 18:20 - Güncelleme: 21 Eylül 2021 - 19:23

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, saha temasları sırasında yaptığı açıklamada göreve geldiği günden bugüne yürütülen çalışmalara değinerek hayatın her alanında çalışma gerçekleştirdiklerini aktardı.

Harran için önemli yatırımlar yaptıklarını kaydeden Özyavuz, “Harran ilçemizde eğitim, kültür, sağlık, spor, ulaşım ve temel hizmetlerin tamamında hizmette çığır açıyoruz. Gece gündüz demeden Harran Belediyesi araç, gereç ve personellerimizle Harran’ımızda hizmet seferberliği oluşturmuş durumdayız. Seçildiğimiz günden bu güne ilçe merkezi ve kırsal olmak üzere; kırsal mahallelerimizde mahalle içlerinde 1 milyon metrekare parke taşı, 175 KM sathi kaplama asfalt yol yapımı gerçekleştirdik. Eğitimde ise Harran ilçemizde bulunan bütün mahallemizin tamamındaki okullarımızın mevcut ihtiyaçlarını hızla gideriyor ve eğitime yönelik desteklerimizi sürdürüyoruz. Sporda ise kırsalımızdaki çocuklarımıza halı sahalar hediye ediyoruz.” dedi.

ÖZYAVUZ: “KÖKLÜ BİR DEĞİŞİM YAPMASAK, BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIZ”

Harranlı vatandaşlar için hizmetlerin süreceğini dile getiren Özyavuz, “İnşallah önümüzdeki 2 yıl içerisinde merkez ve kırsal mahallelerimizin tamamında temel hizmetleri bitirmiş olacağız. Enerji konusunda şu anda sıkıntılar yaşıyoruz. Bununla ilgili Enerji Bakanlığı’mızla sürekli istişare halindeyiz. Hem milletvekillerimiz hem Vali’miz hem de Elektrik Dağıtım Şirketi ile sürekli diyalog içerisindeyiz. İnşallah ilçemiz kırsalında yaşanan elektrik problemlerini çözeceğiz ve Harran’ımızın hem elektriğini hem yollarını hem içme suyunu yenilemiş olacağız. Harranlı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ve yine tekrar etmek istiyorum. Eğer Harran ilçemizde 2024 yılında köklü bir değişim yapmış olmazsak bir daha Belediye Başkanlığı’na kesinlikle aday olmayacağız.” dedi.

 “BEN, BENDEN ÖNCEKİ BAŞKANLARA BENZEMEM”

Harran’a en iyi hizmeti götürmeye çalıştıklarına vurgu yapan Özyavuz, “Harran ilçemizde bizden önceki yönetimler 2 yılda yaptığımız hizmeti değil yapmak hayal dahi edemezler. Bunu da buradan bütün hemşerilerime iletmek istiyorum. Ben, benden önceki başkanlara benzemem. 30 yıllık Harran ilçesinin tarihi boyunca, Harran’da toplamda 25 km asfalt yapılamamış. Biz geldikten sonra sadece kırsal mahallelerimizin içine 175 KM asfalt yol yapıyoruz, 1 Milyon Metrekare parke taşı döşüyoruz. Büyükşehir’imizin de gücüyle Harran’a ayrıca 45 KM asfaltlama yapıyoruz. Meydankapı yolunu 3,5 metreden 8 metreye genişletiyoruz ve şu anda sathi kaplama çalışmaları başlamış, yılbaşına kadar İnşallah Meydankapı yolunu da ulaşıma açmış olacağız. Bütün Şanlıurfalı ve Harranlı hemşerilerime teşekkürlerimi iletiyor, herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sağ olun, var olun.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...