Mücahid Delioğlu’ndan şampiyonada gümüş madalya

Mücahid Delioğlu'ndan şampiyonada gümüş madalya

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da yapılan Balkan Judo Birliğinin Veteranlar Balkan Şampiyonası’nda Judo Şanlıurfa Temsilcisi Mücahid Delioğlu, Balkan 2’ncisi oldu.

21 Kasım 2022 - 11:12 - Güncelleme: 21 Kasım 2022 - 11:44

Balkan Judo Birliğinin 2022 yılı faaliyet programında yer alan Veteranlar Balkan Şampiyonası 19-20 Kasım tarihlerinde Arnavutluk’un başkenti Tiran’da yapıldı.

Şampiyonada Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve aynı zamanda Judo Şanlıurfa Temsilcisi olan Mücahid Delioğlu da Türk Milli Takımının kadrosunda yer aldı. Müsabakalarda M1 73 kiloda Türkiye’yi temsil eden Delioğlu, Balkan 2’ncisi olarak Türkiye’ye gümüş madalya kazandırdı.

Şampiyona sonunda bir açıklama yapan Mücahid Delioğlu, şampiyonada Türkiye’yi temsil etme fırsatı veren Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz’a teşekkür etti. “Arnavutluk’ta bayrağımızı göndere çektirdiğim anın duygusu tarif edilemez” diyen Delioğlu, şunları kaydetti:

“Geçmişte uzun yıllar Şanlıurfa’yı ve ülkemizi temsil etmiş bir kardeşiniz olarak yeni yetişen sporcularımızın da heyecanlarına heyecan kattığıma inanıyorum. Ayrıca en büyük destekçim hem babam hem de hocam olan Ali İhsan Delioğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül’e ve Balkan Judo Birliği Genel Sekreteri Deniz Şilli’ye çok teşekkür ediyorum”.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...