Kurtulmuş: "Şanlıurfa 2023’te destan yazacak...

Kurtulmuş: "Şanlıurfa 2023'te destan yazacak inşallah"

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Şanlıurfa’da partililere yaptığı konuşmada, “İnşallah seçimleri büyük bir zaferle atlatacağız” dedi.

07 Ocak 2022 - 17:54 - Güncelleme: 07 Ocak 2022 - 19:37

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da partisinin Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Toplantıya Kurtulmuş’un yanı sıra AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal, Mehmet Kasım Gülpınar, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özcan, Ahmet Akay, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

2023 yılında yapılacak olan seçimlere hazırlıkların içinde bulundukları yıl içinde tamamlanması gerektiğinin altını çizen Kurtulmuş, AK Parti'nin çok güçlü bir şekilde seçimlere girip güçlü şekilde sandıktan çıkması gerektiğini aktardı. Kurtulmuş, seçimlerde Şanlıurfa’da hem 14 milletvekili hem de Büyükşehir’i alacaklarına inandığını ifade etti.

“ŞANLIURFA 2023’TE DESTAN YAZACAK İNŞALLAH”

Şanlıurfa’nın AK Parti’ye olan desteğinin her zaman büyük olduğunu dile getiren Kurtulmuş, “Şanlıurfa’yı hakikaten çok severim. Şanlıurfalıların da bizleri sevdiğini bilirim. Şanlıurfa’da 2021 yılında 22 tane fabrikanın açılışı yapıldı. Organize Sanayi Bölgesine de yeni 15 bin dönüm arazi ilave ediliyor.  2023 yılına kadar tüm seçim hazırlıklarımızı tamamlamış olacağız. Teşkilatlarımızın son derece güçlü ve kudretli olması lazım. Şanlıurfa gibi Cumhurbaşkanımızı bağrına basmış, son seçimlerde de yüzde 65’in üstünde oy vermiş şehirde Allah’ın izniyle çok güçlü olmak zorundayız, yolumuzu çok güçlü devam etmek zorundayız. Büyükşehir Belediyesinde de son seçimlerde çok muazzam bir şekilde kazanmış bir teşkilatız. İnşallah en güçlü mücadeleyi vererek Şanlıurfa’nın hem 2023’te bir destan yazarak, Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Türkiye Cumhurbaşkanı olarak seçmek sizlere nasip olsun. 2024’te Büyükşehir artı 14 milletvekilini alarak Allah destan yazmayı nasip etsin” dedi.

“AK PARTİ BİR DAVA HAREKETİDİR”

Partinin siyasi hareketinin hedeflerinden de bahseden Kurtulmuş, “Siyasetçiler asla geldikleri yeri unutmayacak. Türkiye’nin ne zor dönemlerden geçtiğini unutmayacağız.  AK Parti’nin nasıl bu günlere geldiğini unutmayacağız. AK Parti dediğimiz siyasi kadro sadece amblemden, sadece parti isminden ibaret değildir. AK Parti bir dava hareketidir. Hedefimiz yeniden güçlü bir Türkiye olmaktır. Türkiye bu coğrafyada sıradan bir ülke olarak kalamaz. Türkiye çok güçlü olmak zorundadır. Türkiye bütün dünyada her alanda rekabet eden bir ülke olmak zorundadır. Attığımız her adım ülkemizin geleceği içindir. Türkiye bir ivme yakaladı, gidiyor ama bazıları görmüyor. ‘Türkiye’de ne yaptınız, bir çivimi çaktınız’ diyorlar. Türkiye’de yapılan hiçbir şeyi görmüyorlar” diye konuştu.

“AK PARTİ GELECEĞE YÖN VEREN PARTİDİR”

“AK Parti sadece geçmişe değil, geleceğe de yön veren siyasi bir harekettir” diyen Kurtulmuş, 84 milyon vatandaşın partisi olduklarını vurguladı. Kurtulmuş, “Hiç kimsenin ana dili üzerinde ayrıcalık bir siyaset oluşturmasına müsaade edilmez. Kürt kardeşlerimizin de Arap kardeşlerimizin de aynen Türk kardeşlerimiz gibi dili kutsaldır ve ana sütü gibi helaldir” dedi.

AK Parti’nin bir millet partisi olduğunu kaydeden Kurtulmuş, “Önümüzde 2023 ve 2024 seçimleri var. Karşı taraflar bir şeyler söylüyor. Hep bardağın boş tarafını görüyorlar ama dolu tarafını hiç göremiyorlar. Biz milletimize yapılan hizmetleri anlatmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinin kapısını açacağı cümlenin şu olduğuna inanıyorum. AK Parti’nin başarı insanın gönlüme girmiş olmasıdır. İnşallah seçimleri büyük bir zaferle atlatacağız” diyerek sözlerini tamamladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...