Kılıçdaroğlu Urfa’ya geliyor! İşte programı

Kılıçdaroğlu Urfa'ya geliyor! İşte programı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere günler sonra Şanlıurfa'ya gelmesi planlanan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun programı da netleşti. İşte ana muhalefet liderinin 2 günlük Şanlıurfa programının ayrıntıları...

07 Aralık 2021 - 22:08 - Güncelleme: 08 Aralık 2021 - 09:06

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bölge temasları kapsamında Gaziantep'in ardından Şanlıurfa'ya geliyor.

Perşembe günü Şanlıurfa’da olması beklenen ana muhalefet liderinin 2 gün boyunca kentte temaslarda bulunacağı ve ardından Diyarbakır'a gideceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa programı da gelmesine sayılı günler kala bugün netleşti. 

Yapılan açıklamaya göre CHP Lideri Kılıçdaroğlu bazı temasların ardından saat 13.00’de Mozaik Alışveriş Merkezi yanındaki sergi ve toplantı salonunda Sivil Toplum Kuruluşu, meslek odaları yöneticileri ve muhtarlarla bir araya gelecek. Saat 17.00’de Nevali Otel'de gençlerle buluşacak. Saat 19.00’da aynı otelde Şanlıurfa'nın kanaat önderleri ile görüşecek. 

Cuma günü ise yaklaşık 600 yüz yıldır tarihi ayakkabıcılar çarşısında geleneksel olarak devam eden esnaf duasına katılacak. Duanın ardından esnafı da ziyaret edecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra Diyarbakır’a gitmek üzere kentten ayrılacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...