Karaköprü Meclisinde Denetim Komisyonu üyeleri belli oldu

Karaköprü Meclisinde Denetim Komisyonu üyeleri belli oldu

Karaköprü Belediyesinin 2023 yılındaki ilk belediye meclis toplantısı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin başkanlığında gerçekleştirildi.

02 Ocak 2023 - 18:46 - Güncelleme: 02 Ocak 2023 - 19:30

Karaköprü Belediyesinde 2023 yılının ilk belediye meclis toplantısı yapıldı. Ocak ayı ilk oturumu Karaköprü Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilirken oturuma Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli başkanlık etti.

Toplantı gündem dışı konuşmalar ve temenniler kısmıyla başlarken toplantıda ek gündem maddeleri gündeme alındı ve ilk gündem maddeleri görüşüldü.                      

2022 yılında görev yapacak Denetim Komisyonu üyeleri seçiminin de yapıldığı oturumda meclis üyeleri Mahmut İstegün, İbrahim Tapışık, Abdulaziz Badıllı, Ahmet Süzen ve Fırat Sultan denetim komisyonuna seçildi.

Yılın ilk meclis toplantısının sonunda bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yeni yılda birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetlere imza atmayı diledi.

Başkan Baydilli şunları kaydetti:

 

"Acısıyla tatlısıyla 2022 yılını geride bıraktık ve bugün de yeni yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdik. Yeni yılın herkese sağlık, huzur ve bereket getirmesini dilerken; belediye meclisimizin bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde güzel kararlara imza atmasını temenni ediyorum.

Biz bu yıl da İnşallah meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Karaköprü’müzü daha güzel yerlere getirecek çalışmalar ve kararlar için çalışmaya devam edeceğiz. Yapacağımız güzel çalışmalarla ilçemizi ilmek ilmek dokuyup hak ettiği yerlere gelmesi için gayret göstereceğiz.”

Karaköprü Belediyesi ocak ayı toplantısı oturumları hafta içinde devam edecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...