İftar sonrası Urfalıların adresi Ramazan Sokağı oldu

İftar sonrası Urfalıların adresi Ramazan Sokağı oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Haleplibahçe bölgesinde kurduğu ve açılışını Başkan Beyazgül’ün yaptığı Ramazan Sokağı, birbirinden farklı etkinliklerle vatandaşlara ev sahipliği yapıyor.

03 Nisan 2022 - 01:32 - Güncelleme: 03 Nisan 2022 - 03:58

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla ilk oruçlar tutuldu, ilk iftarlar yapıldı. Şanlıurfalılar Ramazan coşkusunu ise Ramazan Sokağı'nda yaşadı. 

Tarihi Balıklıgöl Havzasında bulunan Haleplibahçe bölgesinde Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan sokağının açılışı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından yapıldı. 

Ramazan Ayı’nın dostluk, kardeşlik birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni eden Başkan Ramazan Sokağı'na gelecek vatandaşların alışverişlerini yapabilecekleri gibi etkinliklerle de eğlenebileceklerini söyledi.

Çocuklar ve gençler için de birbirinden farklı etkinliğin yer aldığı Ramazan Sokağı etkinlikleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken Şanlıurfalılar ilahi konseri ile Ramazan Ayı’nın maneviyatını yaşadı. Vatandaşlar, Ramazan Sokağı’nda eski ramazanları hatırladıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Ramazan Sokağı yarın akşam da bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak. Saatler 21:30’u gösterdiğinde Teravih Namazının hemen ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf ve Ney Grubu konseri alanı dolduran vatandaşlara duygu yüklü anlar yaşatacak.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda