Hüseyin Yıldırım AK Parti’den aday adaylığını açıkladı

Hüseyin Yıldırım AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yıldırım, görevinden istifa ederek 2023 Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

18 Mart 2023 - 11:53 - Güncelleme: 18 Mart 2023 - 11:56

 

AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yıldırım, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

2014 yılından bu yana AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi olarak Eyyübiye’ye ve Şanlıurfa’ya hizmet ettiğini belirten Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Kentimizin kalkınmasında birçok projeye arkadaşlarımla birlikte imza atma onuruna eriştik. Referandum, yerel seçim, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde teşkilatımızla beraber zafer üzerine zafer ekledik.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2023 Türkiye Yüzyılı vizyonuna, içinizden bir kardeşiniz olarak katkı sağlamak amacıyla 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti'mizden Şanlıurfa Milletvekili Aday Adaylığı için mevcut görevim olan Eyyübiye Belediye Meclis Üyeliğinden dün itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığımızda aday adaylık başvurumu gerçekleştirdim.”

Seçimlerin başta Şanlıurfa olmak üzere, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan dileyen Yıldırım, “Bizlere her daim desteğini esirgemeyen siz değerli hemşerilerimden dua ve destek talep ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

HÜSEYİN YILDIRIM KİMDİR?

Hüseyin Yıldırım, 1 Ekim 1987 yılında Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı. Şu anda da Kıbrıs Girne Amerikan Üniversitesi-Halkla İlişkiler Bölümünde ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi-Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinde eğitimine devam ediyor. 

Şanlıurfa’nın Eyyübiye, Haliliye ve Harran ilçelerinde yerleşik, yaklaşık 30 bin nüfusu olan Arap kökenli Bin-i Zeyd aşiretinin mensubu olan Hüseyin Yıldırım, evli ve 6 çocuk babası. 

Hüseyin Yıldırım, Milli Nizam Partisi’nin kuruluşundan bu yana Milli Görüş geleneğinden gelen bütün partilerin, Şanlıurfa teşkilat kuruluşlarında ve il yönetimlerinin önemli muhtelif birimlerinde görev almış siyasi geleneği olan bir ailenin üyesi.

Şu an bazı ticari faaliyetlerin yanı sıra yaklaşık 3 bin dönümlük tarım arazilerinde de profesyonel çiftçilikle uğraşan Hüseyin Yıldırım, çocukluğundan bu yana Milli Gençlik Vakfı’nın çeşitli gençlik organizasyonlarında yer aldı. 2013 Yılında Eyyübiye AK Parti İlçe Teşkilatı’nın kuruluşunda görev alan Hüseyin Yıldırım, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’de en genç Eyyübiye Belediye Meclis üyesi olarak seçildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...