Hayırseverlerden eğitime katkı

Hayırseverlerden eğitime katkı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, düzenlemesi tamamlanan konferans salonu ve müzik sınıfının açılışında hayırseverlere teşekkür etti.

13 Mayıs 2022 - 19:00 - Güncelleme: 13 Mayıs 2022 - 19:26

Eyyübiye ilçesindeki Halilurrahman İlkokulunda, hayırsever iş adamları Serhat ve Fırat Köran’ın katkılarıyla tamamlanan Konferans Salonu ve Müzik Sınıfının açılışı için düzenlenen törende konuşan Vali Erin, sınıfların hayırlı olmasını diledi. Milli Eğitim Bakanlığından gelecek ödeneği beklemeden iş adamlarından destek alarak Konferans Salonu ve Müzik Sınıfını tamamlamayı tercih etiklerini belirten Vali Erin; “İlk akımıza gelen Serhat ve Fırat’tı. Arayıp böyle bir hayra vesile olmalarını, bu işin kendilerine yakışacağını söyledik. İkiletmediler. Allah onlardan razı olsun. Hatta onun üzerine biz bu memlekette sizin göstereceğiniz her hayır işinde varız dediler. Bu tutumları ve bugün somut bir şekilde bu okulumuza ve burada okuyan, bu kampüsteki bütün çocuklarımızın istifade edebileceği iki tane hizmeti kısa süre içerisinde gerçekleştirdiler. Kendilerine Şanlıurfa’mız adına, bu okulumuz adına ve Şanlıurfalı bütün çocuklarımız adına minnettarız. Şükranlarımızı, teşekkürlerimizi kendilerine hepinizin huzurunda iletiyorum” dedi. Konuşmaların ardından hayırsever iş adamları Serhat Köran ve Fırat Köran’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim eden Vali Erin, programın sonunda öğrenciler tarafından hazırlanan sergiyi gezdi.

Açılış programında Vali Abdullah Erin’e; Eyyübiye Kaymakamı Kudret Kurnaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt eşlik etti.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda