Hastanenin fizik tedavi ünitesi artık gece de hizmet verecek

Hastanenin fizik tedavi ünitesi artık gece de hizmet verecek

Siverek Devlet Hastanesindeki Fizik Tedavi Ünitesi hastaları randevu süresini kısaltmak ve uzun süre bekletmemek için akşam saat 16.00’dan gece 23.00’a kadar ek mesai hizmetine başladı.

09 Kasım 2022 - 10:52 - Güncelleme: 09 Kasım 2022 - 12:11

Siverek Devlet Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Polikliniğinde ek mesai hizmeti başladı.

ELİK: HASTALARIMIZIN BEKLEME SÜRELERİNİ KISALTMIŞ BULUNMAKTA

Siverek Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Hüseyin Elik, hastanede akşam seanslarına başladıklarını belirterek şunları söyledi:

“Burada A grubu dâhil olmak üzere tüm hastalıkları tedavi etmek için gayret vermekteyiz. Hastaları mümkün oldukça merkeze sevk etmiyoruz. Hem personellerimizin fazlalaşmasıyla hem de yönetimimizin desteğiyle akşam seanslarını açmış bulunmaktayız. Akşam saat, 16.00’dan, gece saat 22.00-23.00 saatlerine kadar burada hastalarımızı tedaviyi almaktayız. Hızlı bir şekilde hastalarımızın bekleme sürelerini kısaltmış bulunmaktayız.”

Uygulamanın  pozitif yansımalarını gördüklerini belirten Elik, “Hastalarımız ağrılı durumda uzun süre bekleyemedikleri için bizim için hastanemiz için hastalar için gayet olumlu gelişme oldu. Cihazlarımız gayet iyi.Yönetimimizin desteğiyle daha olabildiğince Siverek için elimizden geldikçe daha iyi hizmet vermeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...