Şanlıurfa'da ağır hasarlı binada çelik kasa hırsızlığı!

Şanlıurfa’da hırsızların ağır hasarlı bir binada çelik kasa çalarak aşağıya atıp kamyonete yükleyerek kaçtıkları tespit edilmesi üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, gerçekleştiği operasyon kapsamında 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Şanlıurfa'da ağır hasarlı binada çelik kasa hırsızlığı!

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi Doğum Evi Caddesinde bulunan ağır hasarlı binadan hırsızlık yapıldığı bilgisi edinilmesi üzerine emniyet ekiplerince olaya müdahale edildi. Yapılan araştırmada iki şüpheli şahsın bahse konu ağır hasarlı binadan çelik kasa çalarak aşağıya atıp kamyonete yükleyerek kaçtıkları tespit edilmiş ve yapılan kovalamaca sonucunda olayın şüphelileri S.Ş.(16) ve K.Ç.(19) isimli şahıslar Yavuz Selim Mahallesi üzerinde suç unsuru çelik kasa ile birlikte ekipler tarafından yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğünce soruşturmanın genişletilmesi neticesinde şüphelilerin hırsızlık olayını S.Ş.(17) ve yabancı uyruklu Ğ.S.(23) ve H.S.(19) isimli şahıslar ile beraber planlayıp gerçekleştirdikleri tespit edilmiş ve 3 şüpheli şahıs da adreslerine yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahıslardan ele geçirilen çelik kasa ile içerisinde bulunan eşyalar ikamet sahibine teslim edilmiş, “İkametten Hırsızlık” suçundan adli mercilere sevk edilen 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.