Beyazgül: Zor günleri dayanışma içerisinde aşacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kentte depremden etkilenen ve binaları hasar görmesinden dolayı Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen noktalarda konaklayan vatandaşları ziyaret ederek kötü günleri hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız dedi.


Beyazgül: Zor günleri dayanışma içerisinde aşacağız

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Şanlıurfa dâhil 10 ili etkileyen 7,7’lik deprem dolayısıyla bir yandan arama kurtarma çalışmaları devam ederken diğer yandan hasar gören evlerinden çıkmak zorunda kalan vatandaşların yaraları bir nebze de olsa sarılmaya çalışılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de depremin olduğu ilk anlardan itibaren gerek sahada gerekse vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Şanlıurfa Valiliği koordinesinde çalışmaları yakından takip ediyor.

BAŞKAN BEYAZGÜL: FUAR MERKEZİNDE İKİ MOBİL ÇORBA EVİ KURUYORUZ

Büyükşehir Belediyesine ait alanlarda çorba yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Beyazgül şuana kadar 220 bin vatandaşa sıcak çorba ulaştırıldığını belirterek üretimin artırılacağını vatandaşların konakladığı Şanlıurfa Fuar Merkezine de bir mobil çorba evi kurulacağını kaydetti.

Başkan Beyazgül, “ Belirlenen noktalarda belediyemiz bünyesinde çorba üretiyoruz. Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığı aracılığıyla da dağıtımlarını yapıyoruz. Çorba dağıtımına hiç ara vermedik 220 bin vatandaşımıza çorba ulaştırdık. Bu sayıyı artırmamız gerekiyor. Yarın da kapasiteyi artıracağız ve Şanlıurfa Fuar Merkezine de 2 adet mobil çorba evi kuracağız. Vatandaşlarımıza daha fazla yetişebilmek için gayret içerisindeyiz. Başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere tüm Türkiye’ye geçmiş olsun. İnşallah bu felaket geride kalmıştır. Bundan sonra olması gereken birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma içerisinde güç birliği içerisinde yolumuza devam etmek olacaktır. İnşallah bir daha böyle felaketleri yaşamayız. Tekrar herkese geçmiş olsun diyor depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Fuar Merkezini de ziyaret ederek vatandaşlarla yakından ilgilendi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Beyazgül el birliği ile bu günleri geride bırakacağız dedi.