THY 4 ilde bilet fiyatlarını 100 liraya sabitledi

THY, Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır ve Elazığ'dan İstanbul'a kalkan uçakların, bilet fiyatlarının 13 Şubat'a kadar vergiler dahil 100 TL’ye sabitlendiğini duyurdu.


THY 4 ilde bilet fiyatlarını 100 liraya sabitledi

Şanlıurfa’nın da aralarında bulduğu 10 ili etkileyen 7,7’lik depremde yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

100 LİRAYA SABİTLENDİ

Türk Hava Yolları ( THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün,  sosyal  medya hesabından yaptığı açıklamada, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana ve Elazığ'dan İstanbul'a olan tüm uçuşların 13 Şubat'a kadar vergiler dahil 100 liraya sabitlendiğini açıkladı

 Üstün'ün konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

"Deprem bölgelerine insani yardım malzemeleri ve arama kurtarma ekiplerinin ulaşmaları için AFAD koordinasyonunda operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Şimdiye kadar 9'u kargo uçaklarımızla olmak üzere 47 uçuş gerçekleştirdik. Bu kapsamda giden insani yardım uçaklarımızın dönüş uçuşlarını da vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Yolcu düzenini sağlayabilmemiz adına bu uçuşlar için de rezervasyonunuzu; mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden oluşturabilirsiniz. Hem bu uçuşlarımız hem de Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ 'dan İstanbul'a olan tüm uçuşlarımızı 13 Şubat'a kadar vergiler dahil 100 TL olarak sabitliyoruz."