Beyazgül: Karla mücadelede personellerimizle sahadayız

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, karla birlikte sahada görev yapan karla mücadele ekipleriyle bir araya geldi. Başkan Beyazgül, erken alınan önlemlerle her hangi bir kriz yaşanmadığını söyledi.


Beyazgül: Karla mücadelede personellerimizle sahadayız

Şanlıurfa’da etkili olan kar yağışı ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin almış olduğu önlemler sayesinde vatandaşlar güvenle yollara çıktı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye personelleri kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahada görev yaparak vatandaşlara etkin bir hizmet verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri, Kırsal Hizmetler, Makine İkmal ve ŞUSKİ personelleri 7/24 sahada görev yaparak özverili bir çalışma sürdürdü. Kent geneli ve ilçe kırsallarına anında müdahale eden ekipler en ücra yerlere giderek ulaşımda aksama olmaması için yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Karla Mücadele Kriz Masası’ndan kontrol altında tutulan kent merkezinde olumsuzluklara karşı ekipler anında müdahale etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Kriz masasını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, merkezden yapılan çalışmaları inceledi. Şanlıurfa genelindeki mobese kameralarından anlık görüntülerin izlendiği merkezde yetkililerden bilgi alan Başkan Beyazgül, karla mücadele çalışmaların devam ettiğini ifade etti. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, karla mücadelede etkin görev yapan personellerle de bir araya sohbet etti. Personellerin alkışlarıyla karşılanan Başkan Beyazgül, her zaman personellerin yanlarında yer aldıklarını ifade etti.

BEYAZGÜL: TRAFİK AKIŞINDA SORUN YOK

 

Kent genelinde alınan önlemlerle karla mücadele de çalışmaların devam ettiğini ve kriz masasında anlık müdahalelerin yapıldığını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Karla mücadele kriz masasında personellerimizle bir araya geldik. ŞUSKİ, Fen İşleri, Kırsal ve Makine ikmal’de görev alan personellerimiz var. Kriz masasında kritik noktaları inceliyorlar. Her yerde trafik akışı devam ediyor. Her hangi bir sıkıntı yaşandığında bu merkezden müdahale yapılıyor. Araçlarımız ve ekiplerimiz sahada görevlerinin başındadır. Bu yıl 10 tane sıfır kar küreme aracı almıştık. Kar zamanlarında kullanılan araçlar daha sonra kırsal ve fen işlerimizin çalışmalarında kullanılan araçlardır. Kamyonetlere yapılan aparatla kar küreme aracına dönüştürülüyor. Tuz aldık ve kent genelinde tedbirlerimizi aldık. Yapılan çalışmaları inceledik daha önce sorun yaşanılan birkaç noktada önceden yapmış olduğumuz tuzlama çalışmasıyla kriz yaşanmadığını gördük ve çalışmalarımız bu yönde devam edecektir’’ diye konuştu.