Görevi teslim alacak başkanın aracına mermi bırakıldı!

Mahkeme tarafından CHP İl Başkanlığına atanan ve bugün görevi teslim alacak olan Ahmet Budak’ın aracının üzerine kaleşnikof mermisi bırakıldı.


Görevi teslim alacak başkanın aracına mermi bırakıldı!

Geçtiğimiz şubat ayında CHP İl Başkanı Hayrettin Cidir ve il yönetimi, partinin genel merkezi tarafından görevden alınarak yerine Ferhat Karadağ başkanlığındaki kayyum heyeti atanmıştı. 45 gün içerisinde CHP İl Teşkilatını seçime götürmesi gereken Karadağ başkanlığındaki kayyum heyeti, bunu gerçekleştirmeyince mahkemelik oldu.

Partililer tarafından Ankara 5. Sulh Mahkemesine açılan dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Karadağ ve beraberindeki ekibin görevine son veren mahkeme, CHP Şanlıurfa İl Başkanlığına Ahmet Budak, Zeliha Uyar, İmam Ali Keskinbıçak, İbrahim Halil Pakır ve Nükhet Aktaş’ı atadı.

ARACA MERMİ BIRAKILDI


Bugün CHP Şanlıurfa İl Başkanlığında gerçekleştirilecek devir teslim töreninde CHP İl Başkanlığına oturacak olan Ahmet Budak’ın aracının üzerine kaleşnikof mermisi bırakıldı.

Sırrın Mahallesi’ndeki kullanılmayan petrol istasyonuna aracını park eden Budak, sabah uyanıp aracına bindiğinde, otomobilin cam sileceği üzerine bırakılmış kaleşnikof mermisi olduğunu fark etti.

Budak’ın ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Araç üzerinde inceleme yapan ve mermiye el koyan polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.