Urfa'da engelli bireylere yönelik ağız ve diş taraması

Ağız ve Diş Sağlığı haftası kapsamında diş doktorları tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezindeki kursiyer engelli bireylere yönelik ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.


Urfa'da engelli bireylere yönelik ağız ve diş taraması

21-27 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Ağız ve Diş Sağlığı haftası kapsamında Şanlıurfa Sağlık Müdürlüğü tarafından engelli bireylere yönelik ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon merkezindeki kursiyerlere yönelik düzenlenen etkinlikte Diş Doktorları tarafından engelli bireylere yönelik bilgilendirme yapıldı. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, koordinasyon merkezini gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Diş doktorları, engelli bireylerin ağız ve diş sağlığını kontrol ederek gerekli tedavileri için bilgiler verdiler. Ağız ve diş sağlığı taramasından geçirilen engelli bireylere Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm ile doktorlar tarafından diş macunu ve fırça hediye edildi. 

Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, 21-27 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Ağız ve Diş Sağlığı haftası kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Engelliler Koordinasyon merkezindeki engelli bireylere yönelik ağız ve diş taraması gerçekleştirdiklerini belirtti.