Viranşehir'de öğrenci ve memur adaylarına ücretsiz deneme sınavı

Viranşehir Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarına hazırlanan üniversite ve memur adayları için Kültür ve Sanat Merkezi’nde ücretsiz deneme sınavı düzenledi.


Viranşehir'de öğrenci ve memur adaylarına ücretsiz deneme sınavı

Viranşehir Belediyesi, sınava hazırlanan öğrenci ve memur adaylarına ücretsiz deneme sınavı düzenledi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü,  31 Temmuz 2022 tarihinde düzenlenecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), 18 Haziran 2022 tarihindeki Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve 19 Haziran 2022 tarihindeki Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarına hazırlanan hem üniversite hem de memur adayları için deneme sınavı gerçekleştirdi.

Sınav tarihlerine kadar belirli saatlerde Kültür ve Sanat Merkezi Kütüphanesi’nde düzenlenecek olan deneme sınavlarından tüm öğrenciler ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Tüm öğrencilere başarılar dileyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizden çok umutluyuz. İnşallah verilen emekler boşa çıkmaz ve her bir öğrencimiz hedefine en başarılı bir şekilde ulaşır. Gençlerimizi hayatın yeni bir safhasına taşıyacak KPSS ve YKS sınavları elbette önemlidir. Ancak hiçbir şey gençlerimizin moral, motivasyon, ruh ve beden sağlığından önemli değildir. Siz gençlerimiz bizler için çok kıymetlisiniz. Her zaman yanınızda olan tüm sevenlerinizin bu süreçte de yanınızda olacağını asla unutmayın. Sınava girecek olan tüm memur adaylarına ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.