Urfa'da madde bağımlısı genç hayatını kaybetti!

Eyyübiye’de arkadaşları yüzünden edindiği madde bağımlılığı nedeniyle 14 yaşındaki bir genç hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.


Urfa'da madde bağımlısı genç hayatını kaybetti!

Kötü arkadaş çevresinin gençlerin madde bağımlısı olmasında önemli bir etken olduğu bilinen bir gerçek. Bu yüzden birçok genç daha hayatlarının baharında yaşamı yitiriyor. Buna benzer üzücü bir vaka son olarak Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde pazar akşamı yaşandı.

Eyüpnebi Mahallesinde ikamet eden 14 yaşındaki Mahmut K. kötü arkadaş çevresinin kurbanı oldu. Uyuşturucu madde kullanıma gibi bir alışkanlığı olmayan Mahmut K., etrafındaki arkadaşlarından gördüğü çakmak gazı solumanın nasıl bir şey olduğunu merak etti. Bu merak genci yaşamdan kopardı. Mahmut K., gazı soluduktan bir süre sonra fenalaştı. Genç, hemen yakınları tarafından hastaneye götürüldü. Ciğerleri zarar gören gencin kalbi de durdu. Mahmut K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, Mahmut K.’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Mahmut K.’nın ailesi ve yakınları acı haberle kahroldu.