Canpolat: Kadınlar hayatımızın köşe taşlarıdır

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Hayatın her alanındaki gayretleriyle bize ilham kaynağı olan kadınlar, yaşama sevinci olan annemiz, hayatımızı paylaştığımız eşimiz, sadakatine sığı


Canpolat: Kadınlar hayatımızın köşe taşlarıdır

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Canpolat, yayımladığı mesajda kadınların her alanda fedakarlıklarıyla hayatlarına ilham kattıklarını belirterek, “Bizi bu günlere getiren kadınlar hayatımızın da köşe taşlarıdır” ifadesini kullandı.

Kadınların toplumda görünür olmaları için çabaladıklarını vurgulayan Canpolat, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kadınlarımızın iş, spor, eğitim, sanat ve siyaset gibi birçok alanda aktif rol alabilmelerinin önünü açma gayretimiz, kadınların her alanda bir zarafetle var olduklarına olan inancımızın tezahürüdür. Bu vesileyle hayatın her alanındaki gayretleriyle bize ilham kaynağı olan kadınlar, yaşama sevinci olan annemiz, hayatımızı paylaştığımız eşimiz, sadakatine sığındığımız kardeşimiz, rahmetine mazhar olmamıza vesile olacak Rabbimizin en zarif emanetleridir. Bu duygularla, Haliliye Belediyesi olarak toplumun asıl ve asil mimarları olan başta ilçemiz kadınları olmak üzere bütün kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım. Sevgi, saygı ve kıymetle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun”.