İbrahim Tatlıses'in ilk eşinden ikinci açıklama!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Sara ile arasındaki polemik, magazin gündeminden düşmeyince Sara'dan yeni açıklama geldi ve Sara "Magazinsel işlerle işimiz yoktur. Çünkü yakılan bir defterin küllerini savurmanın bir faydasının olmadığının


İbrahim Tatlıses'in ilk eşinden ikinci açıklama!

Yıllarca süren sessizliğini Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses'in "İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı" sözlerinin ardından sessizliğini bozan Adalet Sara'dan ikinci bir açıklama daha geldi.

Tatlıses'in ilk eşi ve üç çocuğunun annesi olan Sara, Tatlıses'in babalık vazifesini yapmadığını dile getirdiği açıklamalarının ardından magazin gündeminden düşmedi. Uzun süre konuşulacak açıklamalar Eylül Ayı'ndan bu güne kadar gündemdeki yerini korudu. Öyle ki söz konusu açıklamalarının ardından da sosyal medyada yaptığı her paylaşım, yeni bir magazin konusu olmaya başladı. Bunun üzerine Sara'dan bu akşam ikinci bir açıklama geldi. 

ADALET SARA: AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA BIRAKILDIM

Yaptığı paylaşımların İbrahim Talıses'e isnad edilmesine tepki gösteren Sara,"Son günlerde sayfamdan paylaşımlarımı alarak çocuklarım babasına isnad eden televizyon kanallarının magazin program yapımcılarına ve siz sevgili takipçi kardeşlerime gördüğüm lüzum üzere bu açıklamayı yapmak zorunda bırakıldım" dedi.

"PAYLAŞIMLARIMI İBRAHİM BEYE İSNAD GİBİ KULLANIYORLAR"

Sosyal medya hesabını dini mevzularla ilgili paylaşımları için 8 yıl önce açtığına dikkat çeken Sara "Gerek şahsım, gerek ailem ve gerekse de İbrahim beyle alakalı basında, televizyonda, sayfamda dolaylı yolla özel bir açıklamam olmamıştır. Çocuklarımın yapmadıkları, zan altında kaldıkları meseleden dolayı sadece Eylül Ayı'nda sayfamda zarureten açıklama yapmak zorunda kalmıştım. Son günlerde televizyon ve internet haberlerinde yıllardır yapmış olduğum paylaşımlar yokmuş gibi, 8 yıldır süregelen dini ve örfi paylaşımları sanki İbrahim Beye isnad paylaşım yapıyormuşum gibi kullanıyorlar. Hem inancım hem mesleğim gereği üzülüyorum.

"MAGAZİNSEL İŞLERLE İŞİMİZ YOK"

Bizi bilen biliyor ki; yaşantımız ve inancımız gereği bu tür magazinsel işlerle işimiz yoktur. Çünkü yakılan bir defterin küllerini savurmanın bir faydası olmadığını ve ancak küllerin savrulduğu yerlerin kararıp kirleneceğinin Elhamdülillah bilincindeyiz. 

"DOLAYLI YOLLARDAN DEĞİL ALENEN YAZARIM"

Lütfen bu yalan ve isnad edilen meselelerle alakasız olan paylaşım haberlerine itibar etmeyiniz. gerek olsa dolaylı yollarla değil alenen yazacağımı bilmeniz gerektiğini bilgilerinize arz ederim" ifadelerini kullandı.