CHP heyeti UÇG’de Urfa sorunlarını masaya yatırdı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa ziyareti öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve Gaziantep Milletvekili Doktor Bayram Yılmazkaya Urfa Çalışma Grubu’nun misafiri oldular.


CHP heyeti UÇG’de Urfa sorunlarını masaya yatırdı

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Urfa Çalışma Grubu’nda olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Urfa Çalışma Grubu Başkanı Rüştü Öcal ise, 15 günde bir Perşembe günleri gerek milletvekili, gerek siyasi parti temsilcileri ve gerektiğinde Şanlıurfa için elini taşın altına koyan memleket sevdalısı herkesi konuk ettiklerini belirtti.

Toplantıda, Urfa Çalışma Grubu Başkanı Rüştü Öcal, heyete genç işsiz nüfusunun istihdamı, Tarım alanlarında betonlaşma ile Mera Kanunu, Eğitim sorunu konularını anlattı. CHP heyeti, bu sorunların üstesinden gelmek için bölgede çalışma başlattıklarını söyledi. Toplantıda ayrıca Urfa Çalışma Grubu’nun tanıtımı, yaptığı işlerle ilgili bilgiler verildi.

Bu arada, Urfa Çalışma Grubu Başkanı Rüştü Öcal, CHP heyetinden Kemal Kılıçdaroğlu ile özel randevu istedi. Heyet imkanlar ölçüsünde bu randevuyu ayarlayabileceklerini kaydetti.

Gecenin anısına UÇG Başkanı Rüştü Öcal, konuklarına kitap hediye etti.