Milletvekili Fakıbaba'dan Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Milletvekili Fakıbaba'dan Kurban Bayramı mesajı

Ahmet Eşref Fakıbaba mesajında;

Malum pandemi sürecini geçirmekte olduğumuz bir Kurban Bayramına daha kavuşmamızın buruk sevincini yaşarken, geçen  yıl olduğu  gibi bu yıl da  islam alemi olarak hac farizamızı yerine getirememenin ayrı bir hüznünü yaşıyoruz. Ayrıca;  dünyanın bir çok bölgesinde ve  özellikle de  İslam Coğrafyası’ında devam eden anlamsız savaşlar, açlık, yoksulluk, sefalet gibi toplum vicdanını yaralayan  gayri insanı dramlar maalesef devam etmektedir. Bütün bu olumsuzlukların gölgesinde bir Kurban Bayramına daha kavuşturan Allah’ımıza hamd olsun diyorum. 

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barıştığı, kardeşçe kucaklaşılan günlerdir. Bayramlar; dostluğu, sevgiyi ve geleceğimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere; tüm islam aleminin sağlık ve huzur içinde bir Kurban Bayramı geçirmelerini temenni eder, saygılarımı sunarım.