Viranşehir ilçesinde imar değişikliğine gidildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı Başkanvekili Ahmet Kaytan başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, Viranşehir ilçesindeki imar değişikliği kararı oybirliğiyle kabul edildi.


Viranşehir ilçesinde imar değişikliğine gidildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haziran ayının 5. Meclis Birleşimi gerçekleşti. Toplantı, Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan başkanlığında meclis toplantı salonunda düzenlendi.  Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında gerçekleşen mecliste, açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi. Mecliste, İmar ve Bayındırlık Komisyonunda gelen raporlar okundu. Viranşehir ilçesinin imar değişikliği, mahkeme kararıyla iptal edilen bazı alanların yeniden imara açılması yeniden meclis gündemine geldi. İlçenin imar değişikliği talebi meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

“İMAR DEĞİŞİKLİĞİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Ben burada öncelikle imar dairesi başkanına ve imar komisyonu başkanımıza ve komisyondaki bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Viranşehir’in imarının kangrenleşen bir sorunu. İki senedir Viranşehir’e bir çivi çakılmıyor. Viranşehir imarının oybirliğiyle geçirdiğimiz için herkese çok teşekkür ediyorum. 2-3 arkadaşımızın itirazı, mağduriyeti söz konusuydu, onlarla zaten bir görüşme halindeyiz. Bizlerde nasıl yardımcı oluruz noktasında konuşmalar yapıyoruz. Viranşehir ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.