Bakan Koca'dan normalleşme açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 17 günlük tam kapanma döneminin ardından kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağını belirtti.


Bakan Koca'dan normalleşme açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin Ramazan Bayramı’nı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Bakan Koca paylaşımında, 29 Nisan'dan bu yana uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evde olan vatandaşlara da müjdeli haberi verdi.

Tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme döneminin yaklaştığını vurgulayan Bakan Koca, "Aziz vatandaşlarımız, manevi atmosferi ile bizi saran Ramazan ayının sonuna geldik. Büyük bölümünü evlerimizde geçirdiğimiz bir ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz. Bayram, hesapsız ve tertemiz bir beklentinin vuslat anındaki huzurlu makamıdır. Bayramı bayram yapan kardeşlik hukukunun, birlik ve beraberliğin en yüksek seviyede yaşanmasıdır. Sevdiklerimizle candan ama mesafeli, el öpmeden idrak edeceğimiz üçüncü bayram. Büyük bölümünü evlerimizde geçirdiğimiz bir ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz" diye konuştu.