Şanlıurfa'da kazanlar kaynamaya başladı

Şanlıurfa’da hayırsever vatandaşların yardımlarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla köprü vazifesi gören Aşevi Derneğinde bir yıl aradan sonra kazanlar yeniden kaynamaya başladı.


Şanlıurfa'da kazanlar kaynamaya başladı

Şanlıurfa’da 27 yıldır dar gelirli vatandaşlara yardım eden Şanlıurfa Aşevi Derneği, 1 yıldır pandemi tedbirleri nedeniyle sıcak yemek hazırlanmıyordu. Pandemi süresince sadece kuru gıda dağıtımı yapılıyordu. Şanlıurfa’nın normalleşme sürecine girmesiyle Aşevi Derneği kazanlarda sıcak yemek yapmaya başlayacak.

MUHTAÇ AİLELER UNUTULMUYOR

Yardım dağıtımına bir yıl ara vermek zorunda kaldıkları için üzüntü duyduğunu ifade eden Aşevi yöneticilerinden Mehmet Emin Demirkol, “Türkiye’de Covid-19 hastalığının önlenmesi amacıyla başlatılan kısıtlamalar kapsamında bizlerde 27 yıl sonra sıcak yemek dağıtımına ara verdik ve sadece kuru gıda yardımını ulaştırıyorduk. 27 yıldır binden fazla aileye hayırsever vatandaşların yardımı ile kazanlarda kaynayan sıcak yemek dağıtımı yeniden başladı. Bu konuda her zaman olduğu gibi bugün ve yarında desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımızın muhtaç aileleri unutmamalarını istiyorum” dedi.